Wie ben ik

Ik ben Monique Noya en zeer gedreven als het gaat om leren en ontwikkelen. Ik wil anderen begeleiden in het leerproces maar wil zelf ook blijven leren. Dat betekent dat ik regelmatig iets doe wat ik nog nooit heb gedaan. De afgelopen jaren heb ik twee boeken geschreven en zo blijf ik mezelf steeds uitdagen. Dat is niet gebonden aan leeftijd en dat houdt voor mij nooit op. Dat vind ik een heerlijk vooruitzicht. 

Ik ben een positief ingesteld mens, kan relativeren en moeilijke zaken met humor brengen. Ik hou van verhalen. Ik vertel ze graag maar haal ze ook met nieuwsgierigheid naar boven bij de ander.

Ik ben een blootlegger, verbinder en vragensteller. 

Achtergrond

Ik ben in bezit van een Master Organisatie Coaching en opgeleid op gebied van veranderkunde en organisatie ontwikkeling.

Ik ben gecertificeerd coach (STiR-keurmerk voor professioneel begeleiden) en deze expertise neem ik ook mee in verandertrajecten.

Daarnaast heb ik een afgeronde opleiding HBO-Personeel en organisatie. Deze opleiding en ervaring helpen mij om vanuit HRM perspectief naar ontwikkelingen te kijken. Dat gaat ook over talenten, mobiliteit, positionering, professionalisering en voortdurend leren en ontwikkelen.