Onderzoekend en nieuwsgierig

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Circle of three

Workshop persoonlijk leiderschap bestaand uit drie dagdelen: 5 september, 19 september en een afsluitende bijeenkomst op 24 oktober van 9.30 uur tot 12.00 uur. Locatie: Den Haag. 

Herken jij dit?

"Hoe kan en wil ik mijn toekomstige leven leiden? Op de manier zoals ik ben, zoals ik het wil en niet ingevuld krijgen door een ander"

"Ik wil helder krijgen wat ik de komende fase belangrijk vind om mijn tijd, energie en geld aan te besteden"

"Ik wil mijn eigen pad volgen"

"Ik wil van alles en nog wat doen, leren ondernemen en dus heb ik geen focus, maak geen keuzes. Ik wil antwoord op hoe ik het kan aanpakken om daadwerkelijk iets te veranderen"

Aan de hand van mijn boek ‘Zoektocht naar leiderschap’, een prachtig verhaal dat veel deuren opent, onderzoeken we samen jouw vraag. Hoe en waar begin je? Aan de hand van fragmenten uit het verhaal gaan we in gesprek en aan de slag op een creatieve en vooral nieuwsgierige manier. Net als in mijn boek komen de antwoorden op de vragen niet van mij, maar van de ‘vrager’ zelf. Het gaat om de identiteit van de deelnemers en om het zijnsniveau. Het heeft impact en geeft inzicht. Ervaringen van deelnemers:

Soms heb je wat hulp nodig. De moed om te veranderen:

https://spark.adobe.com/video/xxqgeZudkiihn

 “Met respect en gevoel voor haar klanten weet Monique je mooie spiegel voor te houden, waardoor je zelf je oplossingen kunt vinden voor je vragen vanuit je eigen ‘ik’ en zo stappen kunt ondernemen naar een leven wat je voor ogen hebt.”

 “Momenteel omarm ik zelfs mijn lichamelijke beperkingen en probeer ik dat om te buigen naar positiviteit, naar wat ik allemaal nog wel kan en doe.”

“Ik heb veel meer rust in mezelf gevonden.”

Voor aanmelding en meer informatie: info@noyacoaching.nl

Coaching en leiderschap

Ik coach individuen en teams op hun (persoonlijk) leiderschap en samenwerking. Mijn kracht is het stellen van de goede vragen en komen tot een goede analyse van het probleem of de vraagstelling. Ik help mensen zich bewust te worden van hun eigen (voor)oordelen en aannames en spoor hen aan te onderzoeken wat hun eigen aandeel in het geheel is. Daar ontstaat het inzicht over de invloed die iedereen kan hebben op zichzelf en hun omgeving. 

Begeleiden van veranderprocessen

Ik begeleid veranderprocessen en teken de leerverhalen op. Ik schrijf over onderwerpen die mij raken en die gaan vooral over (persoonlijk) leiderschap. Regelmatig maak ik tekeningen bij een verhaal of interview. Beelden geven soms scherper dan woorden het gevoel weer en raken een ander niveau. Ik doe niet het een of het ander, bij mij gaat alles door elkaar heen.

Lezing

Een lezing over bewustwording op persoonlijk leiderschap. Waar begin je met jouw zoektocht? Welke vragen zijn passend en waarom? Hoe serieus moet je deze zoektocht nemen en hoe behoud je ruimte voor humor? Ik neem je mee in mijn visie op persoonlijk leiderschap en geef je mijn tips en tops. Inclusief voordrachten uit mijn boek 'Zoektocht naar leiderschap'. Prijs op aanvraag.

Voor meer informatie, neem contact op via: info@noyacoaching.nl

Ben jij op zoek naar of wil jij:

  • aan de slag met jouw persoonlijk leiderschap?
  • een lezing over bewustwording op persoonlijk leiderschap en mijn tips en tops?
  • mijn hulp om de juiste en passende vragen helder te krijgen voor jouw dilemma of uitdaging?
  • jouw (leer)verhaal of dat van je organisatie laten optekenen?
  • mijn hulp bij transities?
  • individuele of teamcoaching?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Op zoek naar iets anders?

Staat er niet bij wat jij zoekt? Aarzel niet om contact op te nemen met mij. In overleg kan ik maatwerk bieden. Mail naar: info@noyacoaching.nl.