top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMonique Noya

Ontmoeting van hart tot hart

Vandaag had ik een inspirerende ontmoeting met een prachtig mens. Zo’n ontmoeting van hart-tot-hart. Je spreekt elkaars taal zonder woorden. Het mooie ervan was dat de inspiratie wederkerig was. Terwijl ik alles wat ik hoorde probeerde op te slaan in mijn hoofd en te onthouden, stopte mijn gesprekspartner regelmatig om iets op te schrijven met de opmerking ‘Je inspireert mij, Monique’. Dat vond ik zo geweldig om te horen, dat ik niet alleen aan het halen was maar dat ik door in vrijheid en vrijuit te denken en te praten ook de ander kon inspireren. Gevuld ging ik weer op weg en het gevoel bleef mij de hele dag bij. Dit soort ontmoetingen wil ik vaker, constateerde ik bij mezelf. Ze laden mij op met nieuwe energie en geven ruimte voor nieuwe inzichten.

Met wie o wie zou ik een volgende keer kunnen afspreken? Tips en aanbod zijn van harte welkom!

32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page